juli 14, 2007

Agel i Sverige

Agel startade sin verksamhet för drygt två år sedan och är nu verksamt i länder runt om i hela världen. Agel säljer vitaminer och andra kosttillskott i gel-form, förpackade i små fräscha engångsförpackningar.


Agel har inte gjort något stort avtryck i Sverige ännu, men verksamheten växer. Den 28 juli anordnar medlemmar i Sverige en Agel Super-Lördag Sverige i Handen. Det ska bli spännande att se hur försäljningen utvecklar sig det kommande året.

19 kommentarer:

Anonym sa...

I dessa tider med klimatförändringshot känns "fräscha engångsförpackningar" inte särskilt klimatsmart och miljöriktigt. MLM är en framtidsform av eget företagande, men då tycker man att ett nytt MLM-företag borde tagit sitt ansvar och inte lanserat miljövidriga engångsförpackningar. Särskilt inte ett hälsokostföretag, som man tycker också borde tänka klimatsmart.

Anonym sa...

Det föds en idiot varje dag!
Hur förpackar ALLA andra då???

Anonym sa...

Som sagt...förpackningarna må vara engångsförpackningar, men de är inte "miljövidriga" Att ta reda på fakta innan man vräker ur sig något kan vara på sin plats, oavsett vad det gäller!

Anonym sa...

Hej...jag är intresserat av produkterna, hur kan jag kontakta agel medlemmar i Sverige?

Roberto Paredes

Anonym sa...

Agel Sverige!
www.agelmlm.eu

Här hittar du produkterna: www.agelmlm.eu/mlmagel

Här hittar ni AGEL SVERIGE.
Lycka till!

Anonym sa...

AGEL I SVERIGE
Agel expanderar nu kraftigt i Sverige och kommer att bli riktigt stora. Agel spås av många analytiker att bli nästa generations stora hälsokostföretag.
Då Agel har en helt ny produkt som skiljer sig från alla andra så kommer framtiden för Agel att se bra ut.
Så ska man medverka i ett MLM företag så är det Agel som står högst på listan.
/
K-A W

Anonym sa...

Nu går AGEL i Sverige ruskit bra. var med på våran LIVE presentation.
Gå in på www.arbetahemifran.net och registrera er så kommer lösenord och länk till Live info.

www.arbetahemifran.net

www.arbetahemifran.net

Anonym sa...

Hahhahhhahhahhhahhhhahhhhaa

"Agel expanderar nu kraftigt i Sverige och kommer att bli riktigt stora."


Det där mina vänner är MLM-floskeln nr 1.
Alla MLM-produkter ska bli stora säger MLMarna. De tror att de gräver guld.

Anonym sa...

Läs detta noga!!!
Många som börjar med MLM oavsett bolag tror dom tagit en lott och åker hem och väntar och tror dom ska bli miljonärer. Ska du lyckas så kräver det massor av jobb och åter massor av jobb. Se MLM som ett jobb och slit, sätt upp delmål och jobba av ett mål i taget. MLM är ingen dum idé men tro för f-n inte att det är en triss lott!!!!

Annelie sa...

Det är nästan lite skrämmande att se hur många människor det finns som lämnar kommentarer utan någon som helst bakgrundsfakta eller kunskap.Att även läsa om alla dessa som pratar skit om MLM-businessen som förmodligen inte har en endaste aning om hur stor industri MLM är i världen.Hur länge det har funnits.Hur många människor det sysselsätter eller hur många det är som faktiskt lyckas och vad förutsättningarna är för att lyckas med MLM. Jag kan garantera att dessa "neggo"-skribenter inte har lyckats med någonting av större värde överhuvudtaget i hela sitt liv eller kanske just bara misslyckats med MLM, och det vet ju de flesta att det är dessa som skriker högst, tomma tunnor skramlar mest :-)Synd bara att vissa verkar lyssna på detta, mycket märkligt. Nä ta reda på fakta istället för att bli påverkad av vad några stackars icke pålästa själar gapar om i olika bloggar.Det som också kan tyckas märkligt är att nästan alltid så är dessa skribenter Anonyma eller skriver dit fejkade namn ??? Är man feg eller osäker på ifall man har rätt i det man gapar om då eller vad beror detta på? Vänligen var smartare än dessa så kommer du också längre i livet. Lycka till ni alla som jobbar med seriös MLM verksamhet

Anonym sa...

MLM tar tid, det krävs blod svett och tårar. Det är en emotional rollercoaster ride när team startas, hypas, faller. Nytt startas, tar vid lyckas etc etc.

MEN, helre köra stenhårt i 3 år med ett bra mlm företag än 40 år, 40 timmar iveckan, 4 veckor semester för att sen få en snål pension!

Lycka till alla er som kör agel. For once in your life do something 100% and don't play around with an opportunity when it's right in front of you..

//En som jobbar i ett konkurrerande bolag, men alla är vi vänner=)

Johan Weissmann sa...

MLM verksamheten drar till sig 2 typer av människor, de smarta affärssinnade som är med och lanserar en ny MLM verksamhet. Sen kommer "myrorna", de som tycker sig få en identitet genom att ägna sig åt att sälja produkter av denna typ. Individer som aldrig lyckats med något tidigare, men nu tror sig kunna "bli något" genom denna medverkan. Utan dessa "myror" med usel ersättning, som också för att inte bevisa sin egen dumhet, försvarar "sin" MLM organisation in absurdum, så skulle inte de i toppen tjäna sina pengar, vilket de bevisligen gör. Tänk om, tänk rätt.
mvh Johan Weissmann

Anonym sa...

Kul att se hur påläst du verkar vara johan..

Om nu MLM skulle vara så dåligt för folk, så tycker jag att det är väldigt konstigt att T.ex Robert Kiyosaki (som har utbildat och utbildar folk i att bryta sig fria och kunna nå frihet i livet ) rekommenderar mlm/nätverk

http://www.youtube.com/watch?v=ZZQqyVG5czQ&feature=related

Sen finns det många företag som lurar folk till tron om snabba pengar och säger att produkten är toppen, visst det kan den säkert vara MEN LÄS DET FINSTILTA! De gömmer massa viktig text i det finstilta..

Finns exempel på folk som har lyckats bygga ett nätverk och tjänat över $30 000 / månad och sedan förlorat allt för att i det finstilta står det att bolag har rätt att utan som helst anledning "sparka" denna person om de vill. Och det har hänt!

Sedan finns det exempel på folk som är med i bolag där det står att man måste aktivt rekrytera nya annars minskar "bonus" och det finns folk som har haft $30 000 och sedan inte rekryterat nya på 3 månader så har de helt plötsligt en inkomst på $2000 fast än att de har samma nätverk under sig, för de kvalificerar inte längre för dessa bonusar!

Så SE UPP!!!

Så om man ska välja bolag bör man se upp med det finstilta för du vill inte investera pengar och 4-5 år på att bygga något du trodde skulle hålla för livet MEN som sedan fick ett snabbt slut för att bolaget inte ville ha kvar dig av någon anledning!

Sedan en annan sak som folk missar på är t.ex hur många behöver jag sälja produkter till ( ja målet är att sälja produkter! ) för att tjäna ex $10 000 / månad.

Det finns bolag där ute där du behöver 10 000 personer i ditt nätverk sedan finns det faktiskt företag som du behöver endast 450 personer för att tjäna $10 000 / månad!

Många gör det felet att de går ut och rekryterar..De går ut och försöker hitte distrubitörer..

Det hela går ut på att hitta en grupp människor som är intresserade av vad du har att erbjuda för produkt sedan kunna bygga en verksamhet!

Om man tittar på några som har hållit på länge med mlm så ser man faktist att hela 74% av deras nätverk köper bara produkter!

Om du går och rekryterar folk så tjänar du inga pengar, du vill sälja en produkt + att du måste fråga dig en viktig sak.. skulle jag köpa denna produkt om det inte vore för deras kompensations plan?

Några övriga frågor? :)

Kontakta mig gärna på

mickes0021@gmail.com

/Michael

Lisa sa...

Vad jag reagerar på när det gäller många mlm-företag, om än inte alla, är att det fokuseras mer på själva försäljningen än produkten.

Fick ett mail om Agel och det står hur bra det var att sälja det och alla pengar man kunde tjäna.

Jag tänker.. men, VAD är Agel? En produkt? Vad för slags produkt? Gör vad då för något och hur?

Därför googlade jag på Agel och där ser man... det var inte en produkt, det var ett företag.

Sådant förstår jag mig inte på. Inget fel att sälja något som man tror på, en produkt som man av egen erfarenhet vet är bra och kan stå för.

Men, att bara marknadsföra ett koncept snarare än något rejält och hållbart... det är lite som att sälja luft.

Noni har inte gjort så, de har en produkt som de tror stenhårt på.

Nu är jag själv varken Noni-konsument eller säljare, men jag ser att de har en bärande tro på den produkt de säljer och fokuserar på den - snarare än något luddigt som ska ge en massa pengar.

Dessutom håller jag med första Anonym här i kommentarerna om förpackningarna.

Mln, är väl ett bra sätt att sälja, men låt första fokus vara att det finns en bra produkt som gör nytta för människor.

Anonym sa...

OBS OBS!
Man kan lätt se om en MLM-bransch är seriös. Det finns ett antal knep och här följer ett.
Läs hur "tvivlare" blir bemötta i bloggar.
Läs vad Anneli skriver här!
(här följer några ord hon använder)

Prata skit, "neggo"-skribenter, tomma tunnor skramlar mest, stackars icke pålästa själar gapar om i olika bloggar....osv..
Det här verkar väl inte så seriöst när man har den människosynen. Snälla ni som funderar på något med MLM, sluta fundera och gör något annat.
Allan, egen företagare i 27år.

Anonym sa...

Nätverksmarknadsföring fungerar det råder det ju ingen tvivel om. Att alla lyckas har ingen sagt, för om någon går i garanti för någon annan så har man gjort sig själv och andra en stor otjänst, samt är således oerhört oseriös.

Agel är enligt deras egna information, samt enligt vad företaget angivit till www.dsa.org ett företag inom hälsokost. De flesta aktörerna är inom just hälsokost och liknande produkter, vem som är "bäst", får en oberoende vetenskaplig källa fastställa, inte någon hype reklam eller "egen" utsago från varken företaget eller någon "säljare" för Agel.

Sedan är det viktigt att företaget följer de svenska skattelagar som gäller, om inte, så viktigt att företaget är tydliga med att varje enskild privat person själv är fullkomligt ansvarig för ekonomiska redovisningar inför skattemyndigheten.

Om företaget eller någon säljare säger att det inte spelar någon roll, utan Du få pengarna på ett utländskt kreditkort, så är detta en tydlig flagg för att man skall undvika företaget. Seriösa företag ser till att följa de lagar och förordningar som gäller i respektive land.

Slutligen måste människor förstå att allt handlar om att göra ett jobb. Ersättning får man för det värde man tillför marknaden. Om marknaden sedan vill betala för hälsokost i gel-form, så är det helt OK. Men är det försäljning till kunder som är huvudaktiviteten eller enbart att rekrytera nya säljare som i sin tur köper produkterna själva? Då blir det oerhört likt pyramidförsäljning enligt den definition som www.dsa.org uttryckt.

Oavsett företag eller produkt, jobba seriöst, lägg alla kort på bordet, hymla inte med viktig information, använd ej hype (definition enligt ordbok: något är överdrivet, ej seriöst), samt dumförklara inte människor som inte väljer att ansluta till företaget.

Top-help sa...

BerryEn er kun i Danmark, Tyskland og Østrig men meget snart kommer det til Sverige. Jeg har set på fordel ved BerryEn holdt op mod Agel.

1. Alle produkter i BerryEn er godkendt til videre salg, i Agel er der stadig flere som kun er godkendt i EU.

2. BerryEn har dansk (snart svensk) tekst på hjemmesiden fra dag et. Agel er stadig på engelsk. Berryen åbner ingen lande med mindre der er tekst på landets sprog.

3. Det samme gælder bruchure og produkter, her er der også tekst på lnadets sprog. (ellers kan de ikke godkendes)

4. Produkt priserne er meget billiger i BerryEn. Berryen og Agel har begge nogle gel produkter men Agel prisen for en forhandler er omkring 200 kr. højere end kunde prisen er i Berryen.

5. Start pakken i Agel (8200 dkr) koster næsten dobbelt så meget som i Berryen (4200 dkr) Din start bonus er dog mindre i BerryEn 370 dkr. men så får du også start bonus i 2 genration 185 dkr. Det hjælper ikke at få en høj start bonus for der er kun en til at betale og det er den nye teampartner.

6. Læg også mærke til at Agel er 5 år gammel og BerryEn få dage gammel, så du skal ikke regne med Agel bliver bedre. Børne sygdom kan man ikke bruge som undskyldning efter 5 år.

7. Det er svært at få downline i Agel. Har selv flere på en mdr end på et helt år i Agel.

8. BerryEn er det første seriøse europæisk MLM firma siden 1993, Agel er som 99% andre fra USA og tror at EU er et land.

9. De små ting der har været af fejl er hurtig blevet rettet, i Agel skete der ingen ting.

10. BerryEn har en energi drik som kan sælges fx. på diskoteker og motionscentre m.m. Agel har ingen energidrik.

11. Agel har en hudpleje serie det har BerryEn ikke, men får det i løbet af 2010.

12. En gang skulle Randy Gage (stor kanon i Agel) komme til Danmark men kom ikke fordi der var for få (tror jeg) Jeg har hilst på de tyske ejere af BerryEn og de virker meget troværdig.

13. Produkterne smager fantastisk i BerryEn det er lang fra alle i Agel (nogen uspislig syndes mange)

14. Mange Agel forhandlere er skiftet til BerryEn. Jeg er en af dem og det har jeg ikke fortrudt.

15. I BerryEn får man en personlig hjemmeside klik http://www.keld-jensen.myberryen.com/

16. BerryEn er nyt på verdensplan Agel er 5-6 år gammel

Peter sa...

www.mlmjobb.se
Sveriges Agel sajt

Vill du arbeta med Agel så gå in på www.mlmjobb.se

Ann-Mari sa...

MLM är det i särklass bästa sättet att bygga upp en ekonomiskt fri tillvaro. Men man ska vara medveten om att det krävs ett många gånger hårt och långvarit arbete.
Men jämför man med vanligt traditionellt arbete 7 - 16 så är det väldigt lite tid du behöver lägga ner.
Olika för olika MLM-företag dock. En del "kräver" att du deltar på en hel del möten o sammankomster.
Agel har sitt arbetsfält på nätet, vilket innebär att man till 98% arbetar hemifrån.
Det finns vissa event här oxå. Vilka kan vara kul att åka på, för att få träffa andra Agelmedlemmar i verkliga livet. Men inget "måste".

Jag tycker det är synd att många svartmålar MLM-businessen. Men tror, som sagt innan, att många tror att det bara är att skriva in sig o sen vänta på pengarna.

Agel är inte ett säljföretag, men vinsten kommer i alla fall från omsättningen av produkter.

Vi bygger nätverk av konsumenter. Så enkelt är det!

Det bästa är att besöka hemsidan själv. Lyssna på webcast och ta reda på fakta.
http://www.gmg.se/AMMG/
Hoppas du finner det intressant!
Mvh. Ann-Mari