maj 17, 2009

Kyäni kommer till Europa

Kyäni är ett amerikanskt network marketing-företag som säljer hälsoprodukter. Deras främsta produkt är Kyäni Sunrise, en hälsojuice som innehåller blåbär från Alaska. Andra produkter är Omega-3-kapslar som heter Kyäni Sunset och juicen Kyäni Nitro FX som innehåller Noni.

Kyäni lanseras nu i Europa och en av de första att introducera produkterna och företaget i Sverige är Team WellNEss.Det finns många MLM-företag som säljer hälsojuicer och annan hälsokost, det återstår att se vilken position Kyäni lyckas ta bland övriga aktörer på marknaden.

7 kommentarer:

C-J sa...

MLM bluffen Kyäni diskuteras flitigt på skeptikerforumet Forum för Vetenskap och Folkbildning.

http://www.vof.se/forum/viewtopic.php?f=10&t=9164&start=60

Patrik sa...

Ja, vi låter dem diskutera - medan andra är ute och arbetar med företagets produkter och tjänar pengar. Kan ju knappast vara en bluff om det dimper in pengar på kortet varje vecka...

;)

Ja, dessa tröga svenskar...

Anonym sa...

Som vanlig lever dessa företag i ett par år sedan dör dom och bara dom som sitter i toppen har gjort pengar. PYRAMID SPEL heter det ...

Mikael S sa...

Förstår inte vad problemet är? Deras produkter är av högsta kvallitet och att människor som säljer dessa tjärnar bra med pengar måste genast visa på att det är en bluff? Jag är helt övertygad om att Kyäni är här för att stanna och att detta är det nya sättet att marknadsföra en produkt år 2010 utan en massa falska baktankar.

Anonym sa...

När det gäller Kyäni's juicer så är det precis som för alla andra fruktjuicer: De kan smaka gott men vill du ha i dig de nyttiga nutrienter som finns i frukterna, så ska du äta frukten färsk och inte dricka juicen. Frukternas nutrienter klarar nämligen varken processen vid tillverkning inkl pastörisering samt lagring.

Anonym sa...

Tråden på vof är en trist trolltråd, tröttnade på den efter den vart 10 sidor lång trams..

peter sa...

Det är klart att toppen gör pengar på allt, eller...??? Allt vi jobbar med å handlar kan ju liknas med ett pyramidspel.För det finns alltid ngn som tjänar mer eller hur... Men när det kommer in pengar på kontot en gång i månaden, så e jag riktigt nöjd. Folk framförallt i sverige moste lära sig å se möjligheter i sin egen vardag. Ang pyramid spel så läs på mer, i ett pyramid spel förlorar du pengar. Här satsar du & tjänar pengar om du ligger i. precis som vilket jobb som helst... Mvh : SUCK...!